Ilman desinfiointikone

Ilman desinfiointikone

Ilman desinfiointikonesarjan suorituskykyindikaattorit on testattu vastaavien kansallisten standardien vaatimusten mukaisesti. On olemassa kaksi desinfiointimenetelmää: dynaaminen (UV-desinfiointi, henkilöstö voi olla paikan päällä) ja staattinen (otsonin desinfiointi, henkilöstön tulee poistua alueelta). Vakaa suorituskyky, turvallinen ja luotettava, yksinkertainen käyttö, yksi ajoitussarja voi toimia automaattisesti useita kertoja ja voi välttää otsonin ja ultraviolettisäteiden vahingoittamisen ihmiskehossa.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

ZJY-200

Ominaisuus

 • Junior korkea hyötysuhde suodatus;

 • Erittäin korkea intensiteetti ultravioletti;

 • Korkean pitoisuuden otsoni (käyttäen otsonia tuottavaa putkea, korkea työteho, pitkä käyttöikä, korkea dielektrisyysvakio, ei sovellu vaurioille, kosteudenkestävyys, korkea lämpötila, hapettuminen ja korroosio);

 • Sähköstaattinen adsorptiopölyn poisto;

 • Tehokas aktiivihiili adsorboi ja hajua automaattisesti;

 • Ruostumattomasta teräksestä kertakäyttöinen suodatinkansi;

 • Tehokkaat negatiiviset happea-ionit puhdistavat ja puhdistavat ilman;

 • Automaattinen otsonivikaantumisen havaitseminen ja hälytys;

 • Automaattinen UV-putken vikojen havaitseminen ja hälytys;

 • Automaattinen tarkastus ja hälytys puhaltimen vikaantumiselta;

 • Työprosessi tallennetaan automaattisesti, kun olet väsynyt.


määrittely

MalliZJY-200 (siirrettävä lattiatyyppi)
DesinfiointitilaDynaaminen, staattinen
Desinfiointitila m3200
Otsonituotanto mg / h7000
UV-teho (W)36×8
Ultraviolettisäteilyn voimakkuus um / cm210000
Teho (W)500
Tuotteen koko (mm)480*230*1650
Virtalähde220V / 50Hz
TurvallisuusluokkaTyyppi I ja tyyppi B
melu≤50dB
Ympäristön lämpötila5-40℃

Pakkaus&vahvistin; Toimitus

baozhuang包装

Yrityksen profiili

Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (osakekoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn kansallisella korkean teknologian alueella. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijäultraäänitekniikan soveltaminen Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa niihin liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteen, maa- ja metsätalouden, ympäristönsuojelun, öljyn, uusien materiaalien ja muiden alojen tarpeisiin.

5
Hot Tags: ilman desinfiointi kone, toimittajat, valmistajat, räätälöity, ostaa alennus
Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (osakekoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn kansallisella korkean teknologian alueella. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijä ultraäänitekniikan soveltamisessa Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa niihin liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteen, maa- ja metsätalouden, ympäristönsuojelun, öljyn, uusien materiaalien ja muiden alojen tarpeisiin.

Tutkimus

You Might Also Like