Ilmasuihkun puhdastila

Ilmasuihkun puhdastila

Ilmasuihkuhuone koostuu yläkannesta, kotelon rungosta, alustasta, etu- ja takaovista, toissijaisesta suodattimesta, tuulettimesta ja sähköisistä ohjaustoiminnoista. Sillä on etuna kompakti rakenne, tukevuus ja kestävyys sekä kaunis ulkonäkö.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

FLB-1A

Periaate

Kun virta on kytketty päälle (paina painiketta kytkeäksesi virta päälle, paina uudelleen virran katkaisemiseksi), ilma-suihkutila siirtyy toimintatilaan ja henkilökunta voi käynnistää hiljaisen tuulettimen ilmasuihkutilaa varten kytkemällä etuosaan. Ilmasuihkuhuoneen ilma puristetaan esisuodattimella. Anna staattinen painelaatikko ja paina se ulos suodattimen läpi. Toissijaisen suodatinlaitteen kautta puhdistettu ilma poistuu suurella nopeudella laatikon puolella olevasta suuttimesta. Puhdas puhdas ilma voi poistaa ihmisten ja tavaroiden kuljettaman pölyn. Ilmasuihkun pölynpoiston tarkoitus, kun muutaman sekunnin ilmatulosaika (puhallusaika voidaan asettaa), ilmansyöttö pysähtyy automaattisesti, ja henkilökunta voi avata selän ja päästä puhdistusstudioon.


määrittely

MalliFLB-1A
KäyttäjämääräYksi kaksinkertainen isku
Tuulen suihku aika0 ~ 99S säädettävissä
Suuttimien lukumäärä12
Suuttimen aukon halkaisijaΦ30mm
Suuttimen ilmarata15~20m/s
Suuttimen suu materiaaliruostumaton teräs
Suodattimen tehokkuusPölyssä, jonka hiukkaskoko on ≥0,5 μm, sen pitäisi olla 99,99%
Ilmasuihkualueen koko700 * 760 * 1900mm
Mitat1300 * 760 * 2050MM
VirtalähdeAC 3N 220 V 50 Hz
Teho (W)1100W
Paino (kg)250kg
Suorituskykyinen suodattimen koko ja määrä600 * 600 * 120 * 2 kpl

Pakkaus&vahvistin; Toimitus

baozhuang包装

Yrityksen profiili

Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (osakekoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn kansallisella korkean teknologian alueella. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijäultraäänitekniikan soveltaminen Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa niihin liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteen, maa- ja metsätalouden, ympäristönsuojelun, öljyn, uusien materiaalien ja muiden alojen tarpeisiin.

5
Hot Tags: Ilmasuihku puhdastila, toimittajat, valmistajat, räätälöity, ostaa alennus
Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (osakekoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn kansallisella korkean teknologian alueella. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijä ultraäänitekniikan soveltamisessa Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa niihin liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteen, maa- ja metsätalouden, ympäristönsuojelun, öljyn, uusien materiaalien ja muiden alojen tarpeisiin.

Tutkimus

You Might Also Like