Jatkuvan lämpötilan ultraäänipuhdistin

Jatkuvan lämpötilan ultraäänipuhdistin

SBL-sarjan vakiolämpöinen ultraäänipuhdistuslaite on erityinen instrumentti, joka on kehitetty erityisesti kemiallisiin reaktioihin, jotka vaativat vakiolämpötilaa ja ultraääntä, kemiallista synteesiä, biofarmaseuttista synteesiä, biologisen materiaalin hajoamista, rekombinaatiota, kiinalaisen lääketieteen uuttamista ja tarkkuusinstrumenttikomponenttien puhdistamista lämpötilan avulla. Laitetta on helppo käyttää, ja ultraääniteho, aika ja lämpötila voidaan asettaa. Ja työparametrien virrankatkaisumuisti ja lämpötilatarkkuus on ± 2 ℃, jota ei voida saavuttaa tavallisella ultraäänellä, ja ne voivat täyttää kokeiden erilaiset kokeelliset vaatimukset.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

SBL

Ominaisuus

  • Taustavalaistu LCD-näyttö

  • Mikrotietokoneen muistin asetusparametrit

  • Säädettävä teho (40% -99%)

  • Työajan lähtölaskenta

  • Puhdistussäiliön todellisen lämpötilan reaaliaikainen näyttö

  • Toimintaparametrit sammuttavat muistin

  • 5-90 ℃ lämpötilan asetusalue

  • Kokonaistyöajan asetus 1-999 min

  • Soittimen sisä- ja ulkokuori sekä äänenvaimennuskotelo on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä

  • Laitteen käyttöohjelma hyväksyy yhden sirun mikrotietokoneohjelmiston

määrittely

MalliSBL-30DT
Sisäsäiliön koko500 * 300 * 200mm
Taajuus40kHz
kapasiteetti30L
Lämpötilan asetus5-90℃
Ultraäänivoima840W
Lämmitysvoima1200W
Jäähdytysteho350W
Ajoitus1-999 (min)
Tulo ja viemärimanuaalinen / automaattinen
Äänenvaimennuskansi / verkkokoriJoo

Pakkaus&vahvistin; Toimitus

baozhuang包装

Yrityksen profiili

Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (osakekoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn kansallisella korkean teknologian alueella. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijäultraäänitekniikan soveltaminen Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa niihin liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteen, maa- ja metsätalouden, ympäristönsuojelun, öljyn, uusien materiaalien ja muiden alojen tarpeisiin.

5
Hot Tags: vakio lämpötilan ultraäänipuhdistin, toimittajat, valmistajat, räätälöity, ostaa alennus
Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (osakekoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn kansallisella korkean teknologian alueella. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijä ultraäänitekniikan soveltamisessa Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa niihin liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteen, maa- ja metsätalouden, ympäristönsuojelun, öljyn, uusien materiaalien ja muiden alojen tarpeisiin.

Tutkimus

You Might Also Like