Työpöydän puhdas penkki

Työpöydän puhdas penkki

Puhtaita penkkejä käytetään laajalti osapuhdistusta vaativilla alueilla, kuten laboratorioissa, biofarmaseuttisissa, optoelektroniikassa, mikroelektroniikassa, kiintolevyn valmistuksessa ja muilla aloilla, lääketieteessä ja terveydessä, elintarvikkeissa, lääketieteellisissä kokeissa, optiikan, elektroniikan, steriilien huonekokeiden, soluviljelmän, kasvikudoskulttuurin rokotuksessa ja muissa tieteellisissä tutkimus- ja tuotantolaitoksissa, jotka edellyttävät paikallista puhdasta ja steriiliä työympäristöä. Puhtaan penkin eri ilmavirtatilojen mukaan myös sen käyttökentät ovat erilaiset.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

VD-650

Ominaisuus

  • Vertiacl ilmavirran puhdas penkki

  • Sitä käytetään laajalti lääketieteessä, apteekissa, biologisissa ja kemiallisissa kokeissa, elektronissa, tarkkoissa laitteissa,

  • Kosketinkytkin säätää jännitettä, jotta tuulen nopeus työalueella pysyy koko ajan ihanteellisessa tilassa.


Erittely

MalliKävi koulua VD-650
Puhtaus tasoLuokka 100(209 E Yhdysvaltain liittovaltion)
Siirtokuntien määrä≤0.5kpl/astia·tunti (Φ90mm viljelylevy)
Keskimääräinen tuulen nopeus0,25 ~ 0,45 m / s (kaksinkertainen nopeus)
Melua≤62 dB (A)
Tärinän puolihuippu≤0,5μM (x, y, z suunta)
100 000 00≥300 Lx
VirtalähdeAC yksivaiheinen 220V / 50Hz
Työskentelyalueen koko485 * 475 * 455mm
Mitat640 * 530 * 845mm
Loistelamppujen/UV-lamppujen tekniset tiedot ja määrä10W * 1kpl / 10W * 1kpl
Tehokas suodatinmääritys ja määrä480 * 460 * 38 * 1kpl

Pakkaaminen ja toimitus

baozhuang包装

Yrityksen profiili

Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (varastokoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn National High-tech Zonessa. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijäultraääniteknologian soveltamisesta Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa siihen liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteeseen, maa- ja metsätalouteen, ympäristönsuojeluun, öljyyn, uusiin materiaaleihin ja muihin aloihin.

5
Hot Tags: työpöydän puhdas penkki, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, ostaa alennusta
Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (varastokoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn National High-tech Zonessa. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijä ultraääniteknologian soveltamisessa Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa siihen liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteeseen, maa- ja metsätalouteen, ympäristönsuojeluun, öljyyn, uusiin materiaaleihin ja muihin aloihin.

Tutkimus

You Might Also Like