Pöytäkoneen nopea höyrysterilointilaite

Pöytäkoneen nopea höyrysterilointilaite

Sterilointilaite on turvallinen, luotettava ja automaattisesti ohjattava pieni ja nopea työpöydän sterilointilaite, joka soveltuu lääketieteen ja terveydenhuollon, lääkkeiden, tieteellisen tutkimuksen ja muiden yksiköiden käyttöön. Se tarjoaa kyllästetylle höyrylle kestäviä esineitä, kuten kirurgia, hammaslääketiede, silmäinstrumentit, lasitavarat, lääkkeet, viljelyaineet ja kangaskidokset sekä ruoka nopeasti steriloinnin.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

TM-T24J

esittely

TM-sarjan työpöydän nopeat höyrysterilointilaitteet koostuvat sterilointikammiosta, instrumenttilokerosta, vesisäiliöstä, ohjausjärjestelmästä, virransyöttöjärjestelmästä jne., Ja ne on jaettu kahteenkymmentäkuuteen tyyppiin sterilointikammion tilavuuden, muotorakenteen ja ohjaustavan mukaan.


Ominaisuus

  • Sterilointiprosessi: automaattinen ohjaus, ilman valvontaa, helppo käyttää;

  • Maksimilämpötila: 134 ℃ sterilointiprosessi, sopiva 4-6 minuutin nopeaan sterilointikäyttöön;

  • Vesileikkauksen suojaus;

  • Varustettu ylilämpötilan ja ylipaineen automaattisella suojalaitteella;

  • Kun sterilointi on ohi, virta katkaistaan ​​automaattisesti ja ääni kuuluu;

  • Sterilointilaitteet ovat kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja kestäviä.


määrittely

MalliTM-T24J
Sterilointikammion tilavuus24L φ270 × 410 mm
Kiinteä työstressi0.22Mpa
Nimellinen työlämpötila134°C
Sterilointilämpötilan valinta105-134°C
Ajoitusajan valinta-alue0-60min
Sterilointitilan lämmön tasaisuus≤±1℃
Virta / syöttöjännite1,5 kW / AC220V.50Hz
Desinfiointialusta (mm)340 x 200 x 30 (3piece)
Nettopaino18kg
Mitat (L * D * H)560 * 350 * 500 mm

Pakkaus&vahvistin; Toimitus

baozhuang包装

Yrityksen profiili

Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (osakekoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn kansallisella korkean teknologian alueella. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijäultraäänitekniikan soveltaminen Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa niihin liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteen, maa- ja metsätalouden, ympäristönsuojelun, öljyn, uusien materiaalien ja muiden alojen tarpeisiin.

5
Hot Tags: työpöydän nopea höyrysterilointilaite, toimittajat, valmistajat, räätälöity, ostaa alennus
Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (osakekoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn kansallisella korkean teknologian alueella. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijä ultraäänitekniikan soveltamisessa Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa niihin liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteen, maa- ja metsätalouden, ympäristönsuojelun, öljyn, uusien materiaalien ja muiden alojen tarpeisiin.

Tutkimus

You Might Also Like