Ruoka Kjeldahlin typpianalysaattori

Ruoka Kjeldahlin typpianalysaattori

Kjeldahlin typpianalysaattorit soveltuvat elintarvikkeisiin, juomiin, farmaseuttisiin, maatalous-, metsä-, kalastus-, kaivos-, kemian- ja muihin tuotantoyrityksiin sekä korkeakouluihin, tutkimuslaitoksiin, ympäristöseurantaan, maaperän ja lannoitteiden asemiin, ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Kjeldahlin typpianalysaattorit soveltuvat elintarvikkeisiin, juomiin, farmaseuttisiin, maatalous-, metsä-, kalastus-, kaivos-, kemian- ja muihin tuotantoyrityksiin sekä korkeakouluihin, tutkimuslaitoksiin, ympäristöseurantaan, maaperän ja lannoitteiden asemiin, maatalouskoneiden asemiin, laadunvalvonta ja tarkastukset jne. Älykäs proteiinipitoisuuden määrittäminen elintarvikkeiden, maitotuotteiden, luonnonkumin, lateksin, siementen, maaperän, kasvien, rehun, malmin, lietteen ja kemiallisten talletusten näytteissä.


Ominaisuus


Toimintavalintaputken mukaan: höyry- ja jätevesiosa ottaa käyttöön fluoria sisältävän putkilinjan, ja nestemäinen osa ottaa käyttöön amerikkalaisen modifioidun silikageeliputken täysin muuttamaan putkilinjan helposti vanhenemisen aiheuttamaa vuoto- ja kaasuvuodon korroosiota.


Vuotojen suojaus: Se voi estää käyttäjän vuotamisen aiheuttamat vahingot ja suojata käyttäjän henkilökohtaista turvallisuutta.


Ylipainesuojajärjestelmä: Lämpötila-anturista ja CPU: sta koostuva ylipainesuojausjärjestelmä voi tehokkaasti estää järjestelmän vikojen aiheuttaman ylipaineen ja varmistaa, että operaattorilla ei ole huolta.


Tislausjärjestelmä vesipulan hälytystoiminto Kun tislauspotissa oleva vesitaso on liian alhainen tai vesipulaa, järjestelmä lakkaa toimimasta ja hälytykset, jotka voivat tehokkaasti estää kuivan palamisen aiheuttamat vahingot.

自动凯氏定氮仪


Hot Tags: Ruoka kjeldahl typpianalysaattori, toimittajat, valmistajat, räätälöity, osta alennus

Tutkimus

You Might Also Like