Lämmitysnopeus Gradient Thermal Cycler PCR

Se ottaa käyttöön sähkölämmityksen lämpötilan nostamiseksi, kompressorijäähdytyksen ja jäähdytyksen varmistamiseksi, olipa kyseessä korkean lämpötilan esiannostus tai matalan lämpötilan pitkäaikainen varastointi, sitä voidaan käyttää pitkään ja toteuttaa koko PCR-kokeen prosessin automatisointi ( esikäsittely, PCR-sykli, ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Se ottaa käyttöön sähkölämmityksen lämpötilan nostamiseksi, kompressorijäähdytyksen ja jäähdytyksen varmistamiseksi, olipa kyseessä korkean lämpötilan esiannostus tai matalan lämpötilan pitkäaikainen varastointi, sitä voidaan käyttää pitkään ja toteuttaa koko PCR-kokeen prosessin automatisointi ( esikäsittely, PCR-sykli, jälkikäsittely).


Näytteen lämpötila on erittäin tasainen ja kokeelliset tulokset ovat erittäin herkkiä, vahvoja spesifisyyksiä, hyvä toistettavuus ja vanhenemisen käyttö ei ole helppoa pidentää vahvistusvaikutuksen varmistamiseksi.


Sitä voidaan käyttää sekä perinteisissä PCR-kokeissa että in situ PCR-kokeissa, ja sillä on paras suorituskyky-hinta-suhde.


Kuuman kannen laite estää näytteen haihtumisen ja ei vaadi parafiiniöljyn lisäämistä. Se helpottaa entsyymin pilkkomisanalyysiä ja PCR-tuotteen sekvensointia, joka on aikaa säästävää ja puhdasta.


Kussakin syklissä asetettu lämpötila-aika voidaan pidentää tai lyhentää automaattisesti suuren mittakaavan PCR-vahvistuksen tarpeisiin.

1


Hot Tags: lämmityskorkeuden gradientti lämpöpyöräilijä pcr, toimittajat, valmistajat, räätälöity, osta alennus

Tutkimus

You Might Also Like