Korkeapainekaasugeenipistooli

Korkeapainekaasugeenipistooli

Geenipistoolitekniikka (hiukkaspommitus) on upouusi geeninsiirtotekniikka, joka kiihdyttää mikronikokoisia nukleiinihapolla päällystettyjä kulta- tai volframipartikkeleita vaadittuun nopeuteen geenien tuomiseksi soluihin, kudoksiin tai elimiin. Saada välitön vakaa ja tehokas ilmaisu ja muutos. Se on nopea, yksinkertainen, turvallinen ja tehokas.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

photobank(156)

Periaate


Eri paksuisia polyimidikalvoja käytetään murtavien membraanien valmistamiseen heliumin paineen säätelemiseksi. Kun heliumpaine saavuttaa murrettavan membraanin kriittisen paineen, murtuva membraani puhkeaa ja vapauttaa voimakkaan iskuaallon, jolloin partikkeliluukun kantaja kantaa pienikokoisia luoteja liikkumalla alaspäin suurella nopeudella, pommittamalla kohdesoluja tai kudoksia.


ominaisuudet


  • Käytä voimakkaasti paineistettua kaasua geenipistoolin ajamiseen, vähentää teknisiä vaikeuksia ja laajentaa sovellusalaa

  • Biologisen inertin hiukkasmaisen kantajan käyttö biologisen infektion riskin vähentämiseksi ja spesifisyyden parantamiseksi

  • Pommituskammion ainutlaatuinen pyöreä muuntokammio on irrotettava nopeaa puhdistusta ja desinfiointia varten

  • Voidaan säätää ja optimoida välillä 3-12MPa

  • Eri reseptorien mukaan voidaan valita lentävä kalvo tai teräsmembraani

  • halpa


Erittely


MalliGJ-1000

Kohde-alue

Enintään 40 cm2

Painealue

3-12 MPa
KohdetyyppiEläimet: solu- ja elinviljely
Kasvit: pienemmät kokonaiset kasvit, viljellyt solut, eksplantit
Hiiva, bakteerit, muut mikrobisolut, kloroplastit, mitokondriot
Jännite220V/110V
Kaasulähdeammoniakki tai typpi (typpi on optimoitu)
MetallihiukkasiaΦ0.8-1.5μmPakkaus GG-vahvistin; Toimitus

baozhuang包装

Yrityksen profiili

Ningbo Scientz Biotechnology Co., Ltd. (varastokoodi: 430685) on perustettu vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn kansallisella korkean teknologian alueella. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja Pioneerin edelläkävijäultraäänitekniikan käyttö Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa siihen liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteeseen, maa- ja metsätalouteen, ympäristönsuojeluun, öljyyn, uusiin materiaaleihin ja muille aloille.

5
Hot Tags: korkeapainekaasugeenipistooli, toimittajat, valmistajat, räätälöity, osta alennus

Tutkimus

You Might Also Like