Älykäs geeninviejä

Älykäs geeninviejä

Scientz-2C-geeninlähtäin koostuu instrumenttiisännästä, geenin introduction cupista ja erityisestä yhteyslangasta. Se käyttää pääasiassa sähköistä muuntamista DNA: n siirtämiseen vastaanottajabakteereihin, eläin- ja kasvisoluihin, hiivasoluihin.Verrattuna muihin menetelmiin geenin sisäänviejällä on korkean toistettavuuden, korkean tehokkuuden, helpon toiminnan, kvantitatiivisen valvonnan jne. Samaan aikaan sähkösiirrolla ei ole genotoksisuutta, josta on tullut välttämätön molekyylibiologian perusteknologia.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

2

Tuotteen käyttöohje


Sähköistä muunnosta voidaan käyttää DNA:n siirtämiseen vastaanottavaisiin bakteereihin, eläin- ja kasvisoluihin sekä hiivasoluihin.Kemialliseen menetelmään verrattuna sähköinen muuntomenetelmä voi saada paremman muuntotehokkuuden.Muihin menetelmiin verrattuna tällä menetelmällä on parempi toistettavuus, yksinkertainen toiminta, ajansäästö ja käyttöönoton korkea hyötysuhde, josta on tullut välttämätön molekyylibiologian perusteknologia.

Instrumentin integroitu muotoilu on helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Mikroprosessorin ohjaama pulssipurkaus ottaa käyttöön ihmisen ja koneen välisen dialogiliittymän. Toiminta on yksinkertaista ja intuitiivista, ja kapasitiivisen ja vastuksen asetusalue on hienostunut niin, että solujen sähköperforaatiokokeilla on laajempi valikoima asiaankuuluvissa olosuhteissa.


Ominaisuuksia


  • Koko kone on integroitu, toiminta on yksinkertaista, näyttö on suora

  • Mikroprosessorilla ohjattu pulssipurkaus

  • Koelokin tallennustila

  • Rajoittamaton mukautettu ohjelmatallennustila

  • Helppo käyttö ja lyhyt muuntoaika

  • Korkea konversiotehokkuus

  • ToistettavuusErittely


MalliScientz-2C-ym.

Pulssi-lomake

eksponentiaalisen rappeutumisen

Suurjännitteinen lähtöjännite

400-2500V
Pienjännitteinen lähtöjännite50-450V
Suurjännitekondensaattorit1, 5, 6, 25, 30, 31UF
Pienjännitekondensaattorit100UF, 125UF, 150UF... 1675UF, 25 vaihetta
Vastusten yhdistäminen50, 100, 150, 1600...Yhteensä 30
KäyttöjärjestelmäMikrotietokoneen ohjaus
AikavakioRC-aikavakiolla, säädettävissä
Isännän ulkoinen ulottuvuus48*30*19cm
Päämoottorin nettopaino10.5kg
Pakkauksen koko560 * 350 * 310mmPakkaaminen & toimitus

baozhuang包装

Yrityksen profiili

Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (varastokoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yhtiön pääkonttori on Ningbo Cityn kansallisella korkean teknologian vyöhykkeellä. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijäultraääniteknologian soveltaminen Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa siihen liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteeseen, maa- ja metsätalouteen, ympäristönsuojeluun, öljyyn, uusiin materiaaleihin ja muihin alojen aloille.

5
Hot Tags: älykäs geenin sisäänviejä, toimittajat, valmistajat, räätälöity, ostaa alennus

Tutkimus

You Might Also Like