Ultraääni emulgointi homogenisaattori

Ultraääni emulgointi homogenisaattori

SCIENTZ-IID ultraääni solumurskain (kutsutaan myös ultraääni häirintälaite, ultraääni emulgointiaine) on monikäyttöinen ja monikäyttöinen väline, joka käyttää ultraääniaaltoja tuottaa kavitaatio vaikutus neste; sitä voidaan käyttää erilaisiin soluihin, bakteereihin, viruksiin ja eläin- ja kasvikudosten murskaamiseen voidaan käyttää myös emulgointiin, erottamiseen, homogenisointiin, uuttamiseen, vaahdonpoistoon, puhdistukseen, nanomateriaalien valmistukseen, kemiallisten reaktioiden hajotukseen ja kiihtymiseen. Se on yli-lämpötila, ylikuormitus, ja aika hälytys toimintoja, voi tallentaa 20 sarjaa tietoja, ja näytteen käsittelykapasiteetti voi saavuttaa 0,5-600ml.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Scientz-IID主图


Ominaisuuksia


 • Näyttötila: laite hyväksyy 7 tuuman TFT-kosketusnäyttö, korkean resoluution

 • Rako-/jatkuva pulssitila

 • Voi luoda ja tallentaa jopa 20 toimintatapoja

 • Ylilämpötila-, ylikuormitus- ja aikahälytystoiminnot

 • Ultraääniaika, teho jatkuvasti säädettävissä, hyvä vakaus

 • 0,5–600 ml:n näytekapasiteetti, joka soveltuu pienitilavuuksien käsittelyyn

 • Lokerolaite on valmistettu peltistä, ruiskutettu, ABS-materiaali, homeen muotoilu, ovilukkotoiminto

 • TC4 titaaniseos torvi (valinnainen);


Periaate


Nesteen ultraääniaaltojen kavitaatiovaikutuksen perusteella kaikuanturi tuottaa lujan leikkausvoiman työkalun pään yläosassa olevassa nesteessä torveen sähköenergian kautta ja muodostaa korkean taajuuden vuorotellen vedenpaineen, joka laajentaa onteloa ja räjäyttää solut. Murskattu. Lisäksi ultraääniaaltojen käyttö tuottaa väkivaltaisia häiritseviä vaikutuksia nesteessä lisääntyessä, jotta hiukkaset tuottavat suuren kiihtyvyyden, jotta ne törmäävät toisiinsa tai törmäävät seinään murskauksen, emulgoinnin ja erottamisen aikaansaamiseksi.


Appliactions (Appliactions)


 • Solujen, bakteerien, virusten, itiöiden ja muiden solurakenteiden murtuminen

 • Homogeeniset maa- ja kivinäytteet

 • DNA:n pirstoutumisen valmistaminen suuritehoisessa sekvensoimisessa ja kromatiiniimäysosteen

 • Tutki kivien rakenteellisia ja fyysisiä ominaisuuksia

 • Injektiolääkkeiden dispersio

 • Juomien homogenisointi ultraäänellä

 • Kiinan kasviperäisten lääkkeiden dispersio ja uutto

 • Viinin ikääntymisteknologian ikääntyminen

 • Hiukkasten, kuten hiilinanoputkien ja harvinaisten maametallien, halkeilua, emulgointia, homogenisointia ja murskausta

 • Nopeuttaa liukenemista ja nopeuttaa kemiallista reaktiota, esimerkiksi öljyn jalostukseen


Erittely


Malli

Kävi koulua SCIENTZ-IID

Taajuus

20–25 KHz

Näyttötila

LCD-näyttö

Power

950 W (20W-950W säädettävä)

Satunnainen torvi

6 mm (6 mm)

Valinnainen torvi

2, 3, 10, 15 mm

Murskauskapasiteetti

0,5–600 ml

Käyttömäärä

0.1-99.9%

Lämpötilan hälytys

0~99°C

Hälytysaika, lämpötila, ylikuormitus
Ajoitus0-999 min
Tallennustiedot20 ryhmää
Työskentelytilaaukko/jatkuva
Virtalähde220/110V 50Hz/60Hz
Virtalähteen rungon koko430*255*300 mm
Äänieristetty laatikon koko345*340*570 mm


Muistiinpanoja


1. Muista tyhjä super. Tämä on hyvin tärkeää. On tapaus, jossa ultraäänikatkaisin kytkettiin päälle työntämättä ultraäänikatkaisijan sarvea näytteeseen. Muutaman sekunnin puhdistuman jälkeen ultraäänikatkaisin kovenei myöhemmässä käytössä. Muista korvata ultraäänikatkaisin, mitä kauemmin yliääniaika, sitä suurempi instrumentin vaurio.

2. Ultraäänikatkaisimen sarven (ultraäänianturi) läpivientisyvyys: noin 1,5 cm, nestetason korkeus on edullisesti yli 30 mm ja anturi olisi keskitettävä eikä sitä saa kiinnittää seinään. Ultraääni on pystysuora pitkittäinen aalto, eikä se ole helppo muodostaa konvektio, jos lisätään liian syvä, joka vaikuttaa murskaus tehokkuutta.

3. Ultraäänimurskausparametrilaitteet: Katso tätä käyttöohjeesta ja aseta laitteen työparametrit, pääasiassa aikaparametrit, ultraäänitehoparametrit ja säiliön valinta.

Aikavaatimukset: Ultraääniaika ei saa olla liian pitkä joka kerta, mieluiten enintään 5 sekuntia, ja eroajan pitäisi olla suurempi tai yhtä suuri kuin ultraääniaika, mikä on hyvä lämmöntuottoon.

Tehontarve: Se ei saa olla liian suuri, se aiheuttaa näytteen roiskeita tai vaahtoa. Kontin valinta: dekantterilasien koon pitäisi olla yhtä suuri kuin on näytteitä, mikä on hyödyllistä myös konvektio näyte ultraäänellä ja parantaa murskaustehokkuutta.

4. Päivittäisessä huollossa, hankaa anturi alkoholilla tai ultraäänellä puhtaalla vedellä käytön jälkeenPakkaaminen ja toimitus

baozhuang包装

Yrityksen profiili

Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (varastokoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn National High-tech Zonessa. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijäultraääniteknologian soveltamisesta Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa siihen liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteeseen, maa- ja metsätalouteen, ympäristönsuojeluun, öljyyn, uusiin materiaaleihin ja muihin aloihin.

5
Hot Tags: ultraääni emulgointi homogenisaattori, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, ostaa alennusta

Tutkimus

You Might Also Like