Vedenpuhdistusjärjestelmä

Vedenpuhdistusjärjestelmä

Keskustele nyt

Tuotetiedot

DuraCS

Kuvaus

Vedenpuhdistimella tarkoitetaan vedenpuhdistinta, joka poistaa tai vähentää vedessä olevia suoloja (pääasiassa veteen liuenneita vahvoja elektrolyyttejä) tietyssä määrin. Tuotetun puhtaan veden resistiivisyys (25 ° C) on yleensä 1,0-10,0 μS / cm, ja suolapitoisuus on 1-5 mg / L. Vedenpuhdistin on vedenpuhdistuslaite, joka käyttää monivaiheisia suodatinelementtejä vedenpuhdistuskäsittelyyn. Hoito käyttää enimmäkseen fysikaalisia menetelmiä, kuten suodattamista, adsorptiota ja käänteisosmoosia lisäämättä kemiallisia aineita.


toiminto

Vedenpuhdistimen toiminta: se suodattaa vedessä kelluvat aineet ja poistaa raskasmetalleja, bakteereja, viruksia jne. Siinä on korkeampi suodatustekniikka. Kotitalouksien vedenpuhdistin käyttää yleensä neljää tai viittä suodatustasoa ja ensimmäinen taso on pp-puuvillan suodatin. , Toinen ja kolmas luokka ovat aktiivihiiltä (hyvin valmistettu valmistaja voi yhdistää toisen ja kolmannen vaiheen yhdeksi), neljäs luokka on RO-käänteisosmoosikalvo ja viides luokka on tarkkuusaktivoitua hiiltä, ​​jota käytetään pääasiassa parantamaan maku. Siksi puhtaan veden kone sopii paremmin alueille, joilla vesivarat ovat vakavammat.


Periaate

Vedenpuhdistimen ioninvaihto on erityinen kiinteä adsorptiomenetelmä, joka suoritetaan ioninvaihtimen elektrolyyttiliuoksessa. Yleinen ioninvaihdin on kiinteä hiukkasmainen aine, joka ei liukene veteen, eli ioninvaihtohartsi. Se voi absorboida tietyn kationin tai anionin elektrolyyttiliuoksesta ja vaihtaa toisen ionin samalla varausmerkillä saman määrän ja vapauttaa sen liuokseen. Tämä on ns. Ioninvaihto. Vaihdettujen ionityyppien mukaan ioninvaihtimet voidaan jakaa kahteen luokkaan: kationinvaihtimet ja anioninvaihtimet.määrittely

Malli: Dura V

Äärimmäisen puhdas veden tuotto: 2,0 l / min

Äärimmäisen puhdasta veden indeksiä

Vastus (25 ℃): 18,2 MΩ.cm

TOC *:<>

Bakteerit:< 0,01="" cfu="">

Hiukkaset (GG gt; 0,1 um):< 1="">

Kuumetta aiheuttamatonta / endotoksiini: N / A

Ribonukleaasi (RNaasit): Ei määritetty

Deoksiribonukleaasi (DNaasit): Ei määritetty

Deionisoidun puhtaan veden indeksi

Vastus (25 ℃):> 16 MΩ.cm

Lähdevettä koskevat vaatimukset: Tislattu vesi, ioniton vesi tai käänteisosmoosivesi, veden lämpötila 5-45 ℃, vedenpaine 1atm

Mitat: 545 * 470 * 610mm

Paino: noin 25 kg

Sähkövaatimukset: 200–240 V, 50 / 60Hz

Teho: 240W

Järjestelmän kokoonpano: Isäntä (sisältää yhden puhdistussarakkeen sarjan)


Pakkaus&vahvistin; Toimitus

baozhuang包装

Yrityksen profiili

Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (osakekoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn kansallisella korkean teknologian alueella. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijäultraäänitekniikan soveltaminen Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa niihin liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteen, maa- ja metsätalouden, ympäristönsuojelun, öljyn, uusien materiaalien ja muiden alojen tarpeisiin.

5
Hot Tags: vedenpuhdistusjärjestelmä, toimittajat, valmistajat, räätälöity, ostaa alennus
Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd (osakekoodi: 430685) perustettiin vuonna 1989. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ningbo Cityn kansallisella korkean teknologian alueella. Se on maailmankuulu biologisten näytteiden käsittelylaitteiden toimittaja ja edelläkävijä ultraäänitekniikan soveltamisessa Kiinassa. Xinzhi Bio on korkean teknologian yritys, joka tarjoaa niihin liittyviä tieteellisiä välineitä tieteelliseen tutkimukseen, koulutukseen, biolääketieteen, maa- ja metsätalouden, ympäristönsuojelun, öljyn, uusien materiaalien ja muiden alojen tarpeisiin.

Tutkimus

You Might Also Like