Kaasulaitteisto TQ01

TQ01 kaasunpoistolaitteisto kehitettiin Kiinan farmakopean mukaisesti, jota käytetään kaasunpoistoon veden kanssa varhaisessa vaiheessa kiinteän valmisteen liukenemisen ja vapautumisnopeuden mittaamiseksi. Laite ottaa kaasunpoistokalvon kaasunpoistoon ja ottaa käyttöön Dc harjaton ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

TQ01 kaasunpoistolaitteisto kehitettiin Kiinan farmakopean mukaisesti, jota käytetään kaasunpoistoon veden kanssa varhaisessa vaiheessa kiinteän valmisteen liukenemisen ja vapautumisnopeuden mittaamiseksi. Laite ottaa kaasunpoistokalvon kaasunpoistoon ja ottaa käyttöön Dc-harjaton tyhjöpumpun ja vesipumpun, jolla on hyvä kaasunpoistovaikutus ja matala melua, puhdasta vettä kaasunpoistoa ja lämmitystä voidaan myös täydentää.

Ominaisuudet:

1. Membraanisuodatuksen kaasunpoistomenetelmä

Suodatinmembraani käyttää erityisiä materiaaleja, suodatinreikä on niinkin alhainen kuin 0.01μm ~ 0.2μm, yksittäinen membraanisuodatusalue voidaan saavuttaa 15 ìn, kaasunpoistumisnopeus on 95% ja korkea suodatusteho.

2. Kädessä pidettävä näyte-ase

Patentoitu teknologia, teipiterminaalinäyttö, valvottu näytteenotto. Se pystyy asettamaan nopeuden, äänenvoimakkuuden jne. Parametrit paitsi pääkoneella myös näytepistoolilla, joten se on kätevä käyttää.

3. Biometrinen tunnistusteknologia

Kapasitiivinen sormenjälkikiristysjärjestelmä voi tunnistaa käyttäjän identiteetin, välttäen käyttäjätunnuksen salasanan kirjautumisen tylsiä, helppokäyttöisiä.

4. PWM lämmityksen säätö

PWM-lämmitysohjaustekniikan, nollavälin SSR: n ja mekaanisen releen komposiittisääntelyn ansiosta se ei pelkästään välähdä yksisuuntaisen mekaanisen releen kytkemiseen päälle ja pois päältä aallonpiikkiin aiheuttamat häiriöt ja lyhentää käyttöikää, mutta myös varmistaa tehon vuotamisen yksittäinen kiinteän tilan relay.Safer ja luotettavampi.

parametrit:

1. Suodatinmembraani poistuu verkosta ja sillä on korkea hyötysuhde.

2. Mikro-dc harjaton tyhjöpumppu, negatiivinen painearvo voi saavuttaa 98 kp: n, matala melua ja pitkä käyttöikä.

3. Mikro-dc harjaton säätää integroitu pienoisvedenpumppu, veden puristuminen, reaaliaikainen liikennepalaute, matala melua ja pitkä käyttöikä.

4. Pienitehoinen tehokas lämmitysjärjestelmä, hyväksy normaali AC220V10-teholiitäntä.

5. Kädessä pidettävä, säädettävä virtausnäytteenotto.

6. Elektroninen mittakaavajärjestelmä, suuri tarkkuus.

7. Monen käyttäjän hallinta.

Tekniset indikaattorit

Tyhjiöaste

98 kpa (korkein)

Nopeuden säätö

30% -100%

Lämmitysteho

1500W

Määrällinen määrä

15L

Määrällinen tarkkuus

10L ± 1%

käyttäjien lukumäärä

7

Käyttäjän taso

3

Käyttäjäohjelma

99

Tallennus pysyy ennallaan

128 * 366 päivää


Hot Tags: kaasunpoistolaitteet tq01, toimittajat, valmistajat, räätälöidyt, osta alennukset

Tutkimus

You Might Also Like