Pakastekuivattu vesimeloni kodin lypholizer

Vesimelonin pakastekuivaimen kylmäkuivausperiaatteena on jäädyttää tuoreessa vesimelonissa oleva vesi kiinteäksi jääksi jäähdyttämällä, ja sitten kylmäkuivaamalla ohjelma lämpötilan ja tyhjiön automaattiseksi säätämiseksi, jotta kiinteä jää muuttuu kaasumaiseksi ja sublimoituneeksi, mikä saada ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Vesimelonin pakastekuivaimen kylmäkuivausperiaatteena on jäädyttää tuoreessa vesimelonissa oleva vesi kiinteäksi jääksi jäähdyttämällä, ja sitten kylmäkuivaamalla ohjelma lämpötilan ja tyhjiön automaattiseksi säätämiseksi, jotta kiinteä jää muuttuu kaasumaiseksi ja sublimoituneeksi, mikä saadaan kylmäkuivattu vesimeloni.


Etu


Vesimelonin pakastekuivaimen käyttö pakastekuivatun vesimelonin tuottamiseksi ratkaisee ongelman, että nykyinen vesimelonin syväkäsittelymenetelmä ei pysty toteuttamaan vesimelonin pitkäaikaista varastointia tuhoammatta vesimelonin alkuperäistä makua ja ravintoarvoa; samalla se pystyy ylläpitämään maksimaalisen vesimelonin. Vitamiinit ja mineraalit. Pakastekuivattu vesimeloni jauhetaan jauheeksi, sillä on hyvä juoksevuus, hyvä maku, helppo liukenea ja helppo säilyttää. Se on kaiken ikäisille sopiva ruoka.

image
QQ图片20190511154141
image


Hot Tags: pakastekuivattu vesimeloni kodin lypholizer, toimittajat, valmistajat, räätälöity, ostaa alennus

Tutkimus

You Might Also Like