Bakteerien ravistelijahautomo

Bakteerien ravistelijahautomo

Bakteerien hautomo Yhteenveto: Tuotetta käytetään ympäristönsuojeluun, sanitaatioepidemian ehkäisyyn, lääkevalvontaan, viljelykasveihin ja vesieliöihin jne., Jota käytetään tieteellisissä tutkimuslaitoksissa, korkeakouluissa ja valmistuksessa. Se on erikoistunut ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Bakteerien inkubaattori  

图片55_副本.jpg


Yhteenveto:
Tuotetta käytetään ympäristönsuojeluun, sanitaatioepidemian ehkäisyyn, lääkevalvontaan, viljelykasveihin ja vesieliöihin jne., Jota käytetään tieteellisissä tutkimuslaitoksissa, korkeakouluissa ja valmistuksessa. Se on erikoistunut vakiolämpölaitteisto veden analysointiin, BOD-testiin, bakteerien, muotin ja mikro-organismin viljelyyn ja varastointiin, kasvinviljelyyn ja siementä testiin.


Ominaisuudet:
Humanisaation suunnittelu:
Se on useita tietojoukkoja suurella LCD-näytöllä. Käyttöliittymä voidaan helposti ymmärtää ja käsitellä. (vakiona varustettu)
Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kammion peilikuva, puolipyöreät kaaret kulmissa helpottavat puhdistusta ja käyttäjä voi asettaa hyllyjen välisen tilan.
Sitoudun Maailman Ympäristönsuojelun Terveysaloitteeseen. Käytä 134a, 406a CFC-vapaata kylmäainetta, tehokas ja energiansäästö. (F-tyyppi)
Kaapin vasemmalla puolella oleva testireikä halkaisijaltaan 25 mm / 50 mm tekee kokeellisesta käsittelystä ja lämpötilan mittaamisesta kätevän. (valinnainen)

Hot Tags: bakteerien ravistelijahautomo, toimittajat, valmistajat, räätälöidyt, osta alennukset

Tutkimus

You Might Also Like