Nopea sentrifugin moottorin lämmitysvaikutukset ja hoitomenetelmät

- Oct 08, 2018-

Ensinnäkin, onko suurnopeuksisen sentrifugin karan keskitarkkuus tarkasti kohdistettu. Normaaleissa olosuhteissa ihmiset eivät kiinnitä huomiota keskinäisyyteen. Jos karan samankeskisyys on suuri, se aiheuttaa helposti laakerin lämpenemisen, mikä aiheuttaa nopean sentrifugin aiheuttavan melua käytön aikana.

Toiseksi voi olla ongelmia jäähdytyspuhaltimen jne. Kanssa. Se voi olla myös keskipakovoimakkuutta tai ylikuormitusta tai se voi olla mekaanisen kitkan aiheuttama lämpö, mutta tärkein syy on se, onko sentrifugilaakeri täydellinen, jos käyttäjä päättää Säästä rahaa säästämään laakerit Laakerit ovat alttiita lämpöä varten, ja jopa vakavia laboratoriovammaisuuksia, kuten lyhyiden akselien laakerinpurkauma voi ilmetä. Siksi meidän on valittava parempi tuotemerkki, älä valita halpoja tuotteita ja valita halpoja tuotteita. Vaikka se on sama brändi, sen alkuperä on erilainen ja laatu voi olla erilainen.

Kolmanneksi, on kiinnitettävä huomiota moottorin voiteluun, korkealaatuisen korkean lämpötilan litiumpohjaisen rasvan valintaan, litiumperäisen rasvan ero on toinen tärkeä syy kuormitukseen. Samalla meidän on tarkkaava huolellisesti, jos mekaanisen kitkan mukana seuraa kohinaa ja mekaanisilla osilla on selvä kuluminen, mikä osoittaa, että laakerissa on ongelma, laakeri on vaihdettava. Siksi on suositeltavaa, että ihmiset ostavat tuotemerkin laakerit, sentrifugit lähettämään nopeita laitteita, nopea on käyttää hyvä laakereita ja laadukkaita laakereita, jotta varmistetaan sentrifugin pitkäaikainen normaali toiminta.

Edellä mainitut kohdat ovat tärkein syy suurnopeusjäähdytysmoottorin lämpöön. Voi olla joitain syitä, kuten kiinnittämättä huomiota tasapainoon, kun käyttäjä käyttää sitä, mikä myös aiheuttaa moottorin lämpenemisen.

Suuri nopeus sentrifugin ylläpito

1. Älä aseta mitään ainetta sentrifugin kansiin. Jokaisen käytön jälkeen on hyvä puhdistaa sisempi ontelo ja roottori.

2. Jos työpöydän suurnopeuscentrifugaa ei käytetä pitkään aikaan, sentrifugin suojus tulee avata jonkin aikaa ennen käyttöä ja sisäkalon kuivuu.

3. Työpöydän suurnopeusjäähdytysnesteen pitkäaikainen käyttö on normaali ilmiö.

4. Työpenkki ja kotelo on pidettävä puhtaina usein. Kun sentrifugia ei käytetä, se on peitettävä muovisuojuksella ja varastoitava huoneeseen, jossa ilma on kuiva eikä haitallinen kaasu upotettu.

201806190842514926136.jpg