Laboratoriosentrifugin periaate ja käyttöalue

- Aug 13, 2018-

Centrifuga on yhteinen väline biologian opetuksen, laboratorion ja lääketieteellisen tutkimuksen alalla. Keskipakoisteknologia on myös tärkeä keino erottaa, valmistaa ja puhdistaa biologisia näytteitä. Saostuscentrifugaatio, differentiaalinen sentrifugointi ja tiheysgradienttisentrifugointi ovat kolmen tyyppisiä laboratorioissa yleisesti käytettäviä sentrifugaatiomenetelmiä.


Laboratorion sentrifugin periaate on käyttää pyörivän roottorin tuottamaa keskipakovoimaa erottamaan eri tiheydet ja erilaiset hiukkaskokoiset aineet suspensiossa tai emulsiossa tai analysoimaan välineitä erottelematta. Millilitroina tai litroina, yleensä enintään 15 litraa.


Laboratoriosentrifugit on jaettu kolmeen luokkaan: suuren nopeuden ja pienen nopeuden ja keskinopeuden. Pienen nopeuden sentrifugit, alle 5000 kierrosta minuutissa, ovat keskipitkät nopeudet 5000 - 10 000 kierrosta minuutissa ja suurnopeuksiset sentrifugit yli 10 000 kierrosta. Sentrifugit, joiden kierrosnopeus on noin 5 000 rpm / min, erotetaan suurella kapasiteetilla.


Laboratoriosentrifugisovellukset:

Laboratoriosentrifugit kattavat laajan alueen, vertaerotuksen, virustutkimuksen, DNA-tutkimuksen, huumeiden puhdistuksen, erilaisten tiheyden hiukkasten erottamisen liuoksessa. Se on olennainen kokeellinen väline tuotantoon ja tieteellisiin tutkimusyksiköihin, kuten radioimmuniteettiin, biokemiaan ja ympäristönsuojeluun. käytetään laajalti:

Lääketieteellinen kenttä (lääketieteellinen, kuten sairaala, CDC, verikeskus, kotieläintalous, radioimmunity);

Tutkimus (esim. Korkeakoulut, tutkimuslaitokset, tutkimus- ja kehittämiskeskukset);

Tuotanto (esim. Biotekniikka, biolääketiede, geenitekniikka, biokemia, kasvien uuttaminen, veren valmistelu, elintarvikkeiden jalostus, petrokemian, maitorasvan erottaminen) ja muut laboratoriot;


Laboratoriosentrifugin ominaisuudet

Älykäs nopea jäähdytetty sentrifugointi on edistyksellinen älykäs väline ja sitä käytetään laajasti biokemiaan, lääketieteelliseen ja terveyteen, elintarviketurvallisuuteen, elämäntieteeseen, maa- ja metsätalouteen, eläintutkimukseen, veripankkiin, verisoluihin, biologisiin tuotteisiin, farmaseuttisiin tuotteisiin ja muihin kenttiä. Ihanteelliset laitteet näytteen erotteluun, sedimentaatioon ja pitoisuuden valmisteluun ovat korkean teknologian tuote, joka innostaa korvaamaan tuodut instrumentit ja viemään ne suurina määrinä.

ominaisuus:

• Siinä on erilaisia suojaustoimenpiteitä, kuten ylinopeus, yli- lämpötila ja epätasapaino, ja erityinen yhdistelmävaimennuslaite tekee moottorista sujuvan.

• Se on suojattu kolmella kerroksella teräshihnoja, turvallinen ja luotettava ja takaa henkilökohtaisen turvallisuuden.

• TFT-todellinen 4,3 tuuman näyttö, kosketusnäytön kaksoisohjausjärjestelmä, älykäs ohjaus, yksinkertainen ja kätevä käyttö, kosketuspaneeli, näyttöasetusparametrit ja käyttöparametrit.

• Hiljaiset mekatroniset moottorilukot.

• Käytettävissä on yli 100 toimintatilaa, ohjelmointi ja soittaminen.

• 10 nopeuden kiihdytys / hidastusnopeuden säätö Maksiminopeus: 20800r / min, suurin keskipakovoima: 30000 × g


Huomautus laboratoriosentrifugien käytöstä:

Tällä hetkellä sähköiskuja käytetään yleisesti laboratorioissa. Sähköcentrifuge pyörii suurella nopeudella, joten on tarpeen kiinnittää huomiota turvallisuuteen. Erityisesti on vältettävä sentrifugin liikkumista työskentelyn aikana testiputken epätasapainon tai vanhenemisen aikana sentrifugin käytön aikana estääkseen putoamisen testipenkistä tai koska kansi ei peitellä. Sen jälkeen, kun sentrifugiputki on räjähtynyt tärinän takia, lasiosat kierretään ja repäisivät ulos, mikä aiheuttaa onnettomuuden. Sen vuoksi seuraavat toimenpiteet on otettava huomioon sentrifugin käytössä.

(1) Sentrifugin kotelon pohja on pehmustettu puuvilla- tai koeputkityynyillä.

(2) Jos koneen kohina tai tärinä on laboratoriosentrifugissa, teho on katkaistava välittömästi virheen poistamiseksi välittömästi.

(3) Sentrifugiputki on sijoitettava symmetrisesti koteloon estääkseen kehon värähtelyn. Jos vain yksi näyteputki on vaihdettava samanlaatuisella vedellä.

(4) Sentrifugin aloittaessa sentrifugin yläkansi tulee peittää ennen kuin se voidaan käynnistää hitaasti.

(5) Sen jälkeen kun erottaminen on päättynyt, sentrifugi sammutetaan ensin ja sentrifugin pysähtyminen pyörii sen jälkeen, että sentrifugin suojus voidaan avata otoksen ottamiseksi, eikä mitään ulkoista voimaa voida käyttää liikkeen pysähtymiseen.

(6) Sentrifugointi-aika on yleensä 1 - 2 minuuttia. Tänä aikana kokeilijan ei pidä jättää tekemään muita asioita.

centrifuge-for-sale31487197622.jpg