Tutustu pyöröhaihduttimen yleisiin ominaisuuksiin

- Oct 22, 2018-

Tutustu pyöröhaihduttimen yleisiin ominaisuuksiin:

glass-rotary-evaporator04525831752.jpg

1. Mitkä ovat pyöröhaihduttimen edut?


Pyöröhaihduttimella on edut kompakteista rakenteista, kompakteista ja tehokkaasta käytöstä, intuitiivisesta käytöstä eikä metalli-ionipäästöistä. Sopii laboratorioille, tuotantopilotille ja arvokkaiden materiaalien louhintaan. Sen tiivistyskyky on verrattavissa ulkomaisten koneiden suorituskykyyn.


2. Minkä tyyppistä tyhjiöpumppua käytetään pyöröhaihduttimessa?


Suositeltavaa on veden kiertovesipumppu, jolla on etuna, että se on kestävä eri liuotinkorroosioille ja että se voidaan evakuoida -0,095 MPa: ksi (käytön vaatimusten täyttämiseksi). Vakuumipumppu voidaan valita höyrystimen koon mukaan ja sitä voidaan toimittaa erilaisten tyhjöpumputyyppien kanssa.


3. Mitkä ovat tekijät, jotka vaikuttavat pyöröhaihduttimen tehokkuuteen?


Samalle määrittelykoneelle on olemassa pääasiassa: höyryn lämpötila, tyhjiöaste ja jäähdytysveden lämpötila rajoittavat joidenkin materiaalien lämmönkestävyys. Höyryn lämpötilaa on mahdotonta lisätä loputtomiin työskentelyn aikana, joten korkea tyhjiö ja alhainen jäähdytysveden lämpötila ovat kaksi parantamaan tehokkuutta. Tärkein tekijä (valinnainen kryopumppu, alempi veden lämpötila).


4. Mikä on ero vertikaalisen lauhduttimen ja läpimittaisen lauhduttimen välillä?


Ei ole selvää eroa olennaisilta osin. Vertikaaliset lauhduttimet ovat saamassa suosiota pienen jalanjälkensä vuoksi. Suurikapasiteettiset haihduttimet käyttävät yleensä pystysuuntaista kondensaattoria.