Mikroskoopin käyttöä koskevat varotoimet

- Jul 27, 2018-

Ettämikroskoopinon käsiteltävä varovasti. Pidä peili käsi oikealla kädellä ja peili haltijalle vasemmalla kädellä. Kun markkinoille, päästää objektiivi haltijalle etuosa kosketa pöytälevy ensin sitten Laske koko linssi haltija jotta värähtely objektiivin rungossa.

Jotta linssi saastuminen, se on tehtävä:

1, älä koske linssi sormilla hiki saastumisen estämiseksi;

2. laskeuduttaessa objektiivin varmista katsomaan objektiivinen linssi haittavaikutuksia estää objektiivinen linssi koskettamasta suojalasi vahingoittaa dia-malli ja objektiivin;

3, kun tarkkailla tuoreita yksilöitä, Varmista kattaa coverslip ja ylimääräinen vesi tai ratkaisu dian;

4. jokaisen käytön jälkeen Mikroskooppi käyttää linssiä okulaari ja objektiivinen linssi.

Älä kierrä lähes keskittyä kierre tulee. Kun tarkkailla, säädät polttoväli on karkea pseudo keskittyä kierre ja hienosäätää se hieno keskittyä kierre nähtyään kuvan. Koska hieno pseudo keskittyä kierre on tietyissä rajoissa, kun kierto ei liiku, karkea pseudo keskittyä kierre pitäisi kääntää päinvastaiseen suuntaan ja sitten säätää hieno pseudo keskittyä kierre. Tee kova vahingoittumisen estämiseksi vaihdetta.

Kun tarkkailu on valmis, kun poistat dia lavalta, objektiivin on nostettava ensin estää dia lyömällä objektiivinen linssi. Kytke muunnin sitten ja käännä tavoitteen eteen, ”kahdeksan” kuntoon.

1504259681533135.png