Varotoimenpiteet desinfiointikaapin käyttämisessä

- Dec 19, 2019-

1. Ruokailuvälineet on puhdistettava ja tyhjennettävä ennen desinfiointikaappiin lisäämistä desinfiointia varten. Tämä voi lyhentää desinfiointiaikaa ja vähentää virrankulutusta.


2. Muovisia ja muita kuin korkean lämpötilan ruokia ei voi asettaa alemman tason sterilointikaapiin, vaan ne tulee asettaa yläkerroksen otsonisteriloidulle matalan lämpötilan sterilointikaapille, jotta ruokailuvälineet eivät vaurioidu.


3. Posliinitavaran asettaminen desinfiointikaappiin vapauttaa haitallisia aineita ja vaarantaa ihmisten terveyden. Koska keraamiset kulhot, lautaset, kattilat, kattilat jne., Niiden emalit ja pigmentit sisältävät lasitettuna myrkyllisiä raskasmetalleja, kuten lyijyä ja kadmiumia. Nämä aineet ovat suhteellisen vakaita, mutta niillä on taipumus ylivuotaa altistettaessa korkeille lämpötiloille. Desinfiointikaapin työskentelytilassa sisälämpötila voi nousta 200 ° C: seen. Ruoka asetetaan usein näihin steriloituihin monikomiteihin aiheuttaen ruuan saastumista ja vaarantamalla terveyden.


4. Kulhot, astiat, kupit ja muut ruokailuvälineet tulee asettaa pinohyllylle. On parasta olla pinomatta, tuuletamatta ja desinfioimatta mahdollisimman pian.

5. Kun käytät otsonin desinfiointikaappaa, kiinnitä huomiota siihen, toimiiko otsonigeneraattori oikein. Jos et kuule korkeajännitepurkauksen nauravaa ääntä tai et näe purkauksen sinistä valoa, se tarkoittaa, että otsonigeneraattori voi olla viallinen ja se tulisi korjata ajoissa.

6. Desinfiointikaapin tulee olla kuivassa ja tuuletetussa paikassa, ja sen tulee olla vähintään 30 cm etäisyydellä seinästä.

7. Älä avaa ovea, kun se ei ole tarpeen desinfioinnin aikana, jotta vaikutus ei vaikuta

8. Jos käytät desinfioinnin jälkeen kymmenen minuutin kuluttua, vaikutus on parempi. Kun kaapin ovi avataan, siellä on pieni määrä otsonin hajua. Tämä pitoisuus ei haittaa ihmisten terveyttä. Ole varma.

9. Pyyhi vesi säännöllisesti vedenkeruulaatikossa kaapin alaosassa.