Pyöröhaihduttimen menetelmä ja huomautus

- Nov 01, 2018-

Kiertohaihdutusmenetelmä ja huomautus:


1. Asenna pieni määrä herrasmiehiä käyttöliittymäosassa, jotta vältetään imurointi, kun liitäntäosa vuotaa. Tyhjiö silikoniöljyä tarvitaan. Kun tavallinen herrasmies tyhjiöpaine on korkea, se on helppo sitoa ja sitä ei voi avata! Pullon nestetilavuus on edullisesti pienempi kuin vesihauteella lämmitetty nestetaso, jotta keskusakseli ei vahingoittuisi!


2. (1) Ennen höyryttämisen aloittamista säädä munanmuotoisen pullon kulma, vesihaude ja näytteen höyrystinportti ja lataa sitten näyte muna-muotoiseen pulloon näytteen asentamisen estämiseksi laitteen asennuksen aikana. Peruutusportin menetykset ja vahingot.


(2) Kun näyte sisältävä munanmuotoinen pullo on liitetty sujuvasti höyrystinporttiin, käännä ensin pyörintäpainiketta tarkastaaksesi, onko pyörimissuunta joustava. Vielä tärkeämpää on, onko höyrytetty näyte kokonaan tai useimmiten upotettu vesihauteeseen. Nestetasolla tämä voi varmistaa höyrytystehokkuuden.


3, munakoisoa sisältävässä pullossa oleva näyte ei yleensä saa ylittää 50%, ja enimmäismäärä ei voi ylittää 75%, muuten purkautumisen yhteydessä tapahtuu käänteinen imu.


4. Asenna sitten tisleen sisältävä säiliö. Kiinnitä huomiota jonkin herrasmetsän käyttöön, kun kytket, varmista hyvän sulkemisen, ohita jäähdytysvesi, sulje venttiili, avaa dekompressiolaite ja tee tyhjötislaus.


5. Säädä dekompressioprosessin aikana vesihauteessa olevan veden lämpötila vastaamaan höyrynäytteen kiehumispistettä. Tämä näkyy paluuputken refluksointitilassa, kun palautusjäähdytys on pisaran muotoinen sen sijaan, että se on paras, kun se on vettä.


6. Höyrytyksen lopussa venttiili avataan ensin, jotta ilmavirtaus saadaan vortex-mittarin sisä- ja ulkopuolella, ja sammuta sitten kiertokytkin ja poista munakoiso-pullo.

vacuum-rotary-evaporator12323159510.jpg

7, jos se on orgaaninen liuotin, on palautettava, sinun täytyy avata pakastin etukäteen, lämpötilaa alennetaan hyvin alhaiseksi ja höyrytysprosessissa nopeus ei voi olla liian nopea, ainakin haihtumisnopeutta ei voida suurempi kuin kondensoitumisnopeus kondensointipylvään yläosan kondensoimiseksi Neste arvioidaan imusulun asennosta.


8: n lämpötilan on oltava alhainen lämpöä alkaessa, muuten se on helposti kallistettava, tilanne usein lämmitetään suoraan tiettyyn lämpötilaan, liuos yleensä kaatuu ja hitaasti lämmitetty tähän lämpötilaan ei usein kiehu.


9. Jos haihtuvan nesteen määrä on suuri, näyte voidaan jatkuvasti ruiskuttaa nesteen sisääntuloputken avulla. korkea hyötysuhde.