Mitkä ovat mikrobi-inkubaattorin suorituskykyominaisuudet?

- Jan 31, 2019-

1. Lämpötila on ratkaiseva tekijä mikro-organismien kasvussa. Ihanteellinen ja voimakas solujen kasvu voidaan saavuttaa vain, kun lämpötila on kapean toleranssialueen sisällä optimaalisen lämpötilan yläpuolella.

Ympäristön lämpötiloissa, jotka vaihtelevat 5 ° C: sta 100 ° C: seen, voidaan käyttää mikrobien inkubaattoreita vakiona, jotta saadaan täsmällisiä tuloksia tällä lämpötila-alueella. Luonnollisella konvektiolla tai pakotetulla konvektiolla kaikkien mikrobimenettelyjen täsmällistä toteuttamista varten sillä on se etu, että se kuumenee nopeasti ja palautuu ajoissa.

2. Mikrobi-inkubaattoreilla on tavanomaista korkeampi lämpöeristys. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka ympäristön olosuhteissa tapahtuu muutoksia, valon lämpötilan tarkkuutta ei vaikuta.

3. Erityisesti suunniteltu kaksipisteinen ovisulkurakenne takaa oven turvallisuuden.

4. Sisäinen lasiluukku takaa sisäkammion suljetun suorituskyvyn ulkomaailmasta, ja väliaineen jatkuva ja esteetön valvonta ei vaikuta vakiolämpötilaan.

5. Varattu varatoiminto voi sallia joidenkin apulaitteiden, kuten oskillaattorin, lisäämisen milloin tahansa.

6. Desinfiointimenettely: Desinfiointiprosessi jopa 100 celsiusasteeseen prosessoinnin aikana syntyneen kontaminaation osalta. Koko sisäkammion ja sisemmän lasin oven puhdistaminen ei jätä jäännöksiä. Sillä on korkein prosessiturvallisuus.

201806191623445402720