Mikä on tyhjiöpumpun öljynvaihto?

- Oct 27, 2020-

Tyhjiöpumppua voidaan käyttää monissa pumppulaitteissa, ja se on myös näiden laitteiden ydinkomponentti. Esimerkiksi tyhjiöpakkauskoneessa se on avainkokoonpano tyhjiöympäristön tarjoamiseksi, sillä on tärkeä vaikutus siihen, vastaako tuotepakkausten laatu standardia, joten meidän pitäisi ottaa se vakavasti. Seuraavassa kuvataan tyhjiöpumpun öljynvaihtovaiheet.

1. Irrota pumppu järjestelmästä ja kytke se öljyn tyhjennysreikään puhtaalla neliömäisellä levyllä.

2. Kierrä öljytulppa ja öljyn tyhjennystulppa lian öljyn vapauttamiseksi.

3. Käynnistä sähkökone 4-6 kertaa ajoittain tyhjentämään kaikki öljyt kussakin tyhjiökammiossa.

4. Lisää puhdasta tyhjiöpumppuöljyä 200-300CC jokaisesta pakoputkesta.

5. Käynnistä moottori ajoittain ja puhdista kukin alipainekammio uudelleen. Sytytä puhdistusöljy tällä tavoin 2-3 kertaa toistuvan puhdistuksen jälkeen ja pyöritä öljyn tyhjennystulpalla.

6. Lisää puhdasta tyhjiöpumpun öljyä öljyntäyttötulpasta ikkuna-aukon keskiasentoon ja kiristä öljyntäyttötulppa ilmavuotojen estämiseksi.

7. Vaihda öljy niin paljon kuin mahdollista öljyn lämpötilan noustessa.

8. Älä käytä kerosiinia, bensiiniä, alkoholia jne. Pumpun purkamiseen. Tavallisina aikoina on kiinnitettävä huomiota ilman sisääntulon suojaamiseen, tarkistettava suodatinsuoja, estämään pölyn ja epäpuhtauksien pääsy pumppuun, likaava pumppuöljy ja vahingoittava tyhjiökammio.

Säännöllinen vaihto on varmistaa öljyn jatkuva normaali laatu, jotta alipainepumppu toimisi korkealaatuisesti, joten yllä olevasta sisällöstä on varmasti paljon hyötyä sinulle.