Kannettava lääketieteellinen hammasveden tislaaja

Autoklaavin on käytettävä tislattua vettä käyttöaineena. Jopa Puhdistetulla vedellä on erilaisia mineraaleja, ja se voi tuoda kovettumiskaalaa haihduttamisen jälkeen korkeassa lämpötilassa, joka jonkin ajan kuluttua voi johtaa höyryn vuotamiseen epäasianmukaisen sulkemisen takia.
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Autoklaavin on käytettävä tislattua vettä käyttöaineena. Jopa Puhdistetulla vedellä on erilaisia mineraaleja, ja se voi tuoda kovettumisastetta korkean lämpötilan haihduttamisen jälkeen, joka jonkin ajan kuluttua voi johtaa höyryn vuotamiseen virheellisen sulkemisen vuoksi. Se voi myös johtaa tukkeutumiseen kapeissa putkissa ja paineessa anturi, lämpötila-anturin toimintahäiriö ja muut viat. Kun porausaste siirtyy käsikappaleeseen ja muuhun laitteeseen, joka on ontto sisäpuolella tai jossa on aukot, se tukkeutuu kapeisiin putkiin ja akseliin, mikä vähentää käsikappaleen tunkeutumisnopeutta, mikä vähentää sen käyttöikää Tällöin tislattua vettä on käytettävä. Mutta koska kaikki stomatologian klinikat sijaitsevat kaukana toisistaan, niiden on vaikea ostaa tislattua vettä.


Tuote   Ominaisuus


Paras laatu: Täysin uudella 304 ruostumattomalla teräksellä (sekä sisällä että ulkopuolella) on voimakas lämmönsiirto ja lasin keräyspullo, joka estää tislatun veden saastumisen halvalla muovilla.


parametri


Nimi
Ruostumattoman teräksen vesi-tislaaja

materiaali

SUS304 ruostumaton teräs
teho AC220V 50Hz
kapasiteetti 4L

Instrumentin luokittelu

Luokka I

Pakkauskoko 30 * 27 * 45cm

Takuu

yksi vuosi
1
1-1
1-4


Hot Tags: kannettava lääketieteellinen hammaslääketieteellinen tislaaja, tavarantoimittajat, valmistajat, räätälöity, osta alennus

Tutkimus

You Might Also Like