Kuuma myynti kultahopea sulatuslaitteet

Kuuma myynti kultahopea sulatuslaitteet

SCIENTZ: n päätuotteet ovat: kuuman myynnin kultahopea-sulatuslaitteet, keskitaajuussulatusuuni, keskitaajuussammutusuuni, keskitaajuinen taontauuni, korkeataajuussulatusuuni ja korkeataajuus, erittäin korkeataajuus, superäänen induktio ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

SCIENTZ: n päätuotteet ovat: kuuman myynnin kultahopea sulatuslaitteet , keskitaajuussulatusuuni, keskitaajuussammutusuuni, keskitaajuinen taontauuni, korkeataajuussulatusuuni ja korkeataajuus, erittäin korkeataajuus, superäänen induktiolämmityslaitteet, taontauuni, juotto kone jne. Luotettavan tuotteen laadun, täydellisen tuotevalikoiman ja vakaan suorituskyvyn avulla voimme suunnitella ja valmistaa erilaisia ​​induktiolämmityslaitteiden malleja ja voimia erikseen asiakkaan tarpeiden mukaan vastaamaan asiakkaiden todellisia tuotantotarpeita.


Yrityksemme laitteita käytetään laajasti kultaa, hopeaa, kuparia, rautaa, alumiinia, sinkkiä, terästä, nikkeliä ja muita ei-rautametalleja tai rautametalleja ja seosteräksiä sulattamiseen, valuun, taontaan, lämmitykseen, lämmön säilyttämiseen ja taontaan, sintraamiseen, kuumaan valssaus-, juottamis-, hehkutus-, sammutus-, lämpöasennus- ja taivutusta edeltävät lämpökäsittelyprosessit vastaamaan asiakkaiden tarpeita eri toimialoilla.


Ominaisuus:


1. Nollajännitteen skannauksen pehmeäkäynnistystila, joka voidaan käynnistää tai lopettaa milloin tahansa missä tahansa tilassa vaikuttamatta virtalähteeseen;

2. nopea sulatus, alhaiset tuotantokustannukset, alhaiset saasteet ja ympäristönsuojeluvaatimukset;

3. Se voidaan sulattaa suoraan kylmäuunista, liuos voidaan tyhjentää kokonaan, ja sulan lajittelu on kätevää;

4. Tehon säätö on joustavaa ja kätevää, ja sitä voidaan säätää jatkuvasti ja sujuvasti; lämpötila on tasainen ja helppo hallita, hapettumishäviö on pieni ja metallikoostumus on tasainen;


kuva


Etu


1. Nopea lämmitysnopeus, korkea tuotantotehokkuus, vähemmän oksidatiivista hiilenpoistumista, materiaalien säästöä ja taontamenetelmien kustannuksia.

2. Työntekijät voivat käyttää keskitaajuista sähköuunia 10 minuutin ajan työn jälkeen jatkuvaan taontatyöhön. Uunin ammattitaitoisten työntekijöiden ei tarvitse suorittaa uunin poltto- ja sulkemistöitä etukäteen, eikä hiilen uunin lämmitetyn aihion tuhlausta tarvitse huolestua sähkökatkoksen tai laitevaurion vuoksi. Lämpötilan nousu on nopeaa, joten hapettumista on hyvin vähän.


FAQ:


Mikä on se asia, joka sulaa metallia?

Valimo on tehdas, joka tuottaa metallivaluja. Metallit valetaan muotoiksi sulattamalla ne nesteeksi, kaatamalla metalli muottiin ja poistamalla muotimateriaali sen jälkeen kun metalli on jähmettynyt sen jäähtyessä. Yleisimmät jalostetut metallit ovat alumiini ja valurauta.


Kuinka sulatan kultaa kotona?

Askeleet

1.Osta upokas astia kullan pitämiseksi sen sulaessa. Tarvitset oikeat laitteet kullan sulattamiseksi. ...

2.Käytä epäpuhtaudet kullasta käyttämällä fluxia. Flux on aine, joka sekoitetaan kullan kanssa ennen sen sulamista. ...

3.Ole aina erittäin varovainen turvallisuudelle.


Hot Tags: kuuma myynti kulta hopea sulatuslaitteet, toimittajat, valmistajat, räätälöity, ostaa alennus

Tutkimus

You Might Also Like