Mini kullan sulatusuuni

Tämä kodin jalometallien sulatusuuni on helppo koota. Koneiden kytkentäkaapelit on merkitty selventämistä sekä dokumentaatiota ja videon kokoamista varten. Se on kytkettävä vain virtalähteeseen ja kylmään veteen, jotta kokoonpano suoritetaan vain muutamassa minuutissa. Ei tarvetta ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Tämä kodin jalometallien sulatusuuni on helppo koota. Koneiden kytkentäkaapelit on merkitty selventämistä sekä dokumentaatiota ja videon kokoamista varten. Se on kytkettävä vain virtalähteeseen ja kylmään veteen, jotta kokoonpano suoritetaan vain muutamassa minuutissa. Ei tarvetta ammattimaisille kokoonpanosuunnittelijoille, nopea sulaminen, 4 minuuttia / 埚, turvallinen ja energiansäästö, korkea tehokerroin ja tehokkuus koko tehoalueella. SiC-välitaajuuteen verrattuna se voi säästää yli 20% energiaa.


tekniikka


Yhdistelmä 1: MF-generaattori + tasauskorkki + kela


Tämä on suosituin yhdistelmä, jota käytetään nykyään laajasti, esimerkiksi MF-taontauuni ja sulatusuuni. Tällainen kone on yksinkertainen, edullinen, korkea hyötysuhde.

Tässä yhdistelmässä kela on suuri tai pitkä, kelan kääntämiseen tarvitaan yleensä 3–10 metriä pitkä kupariputki. Suoraan kelan välillä on 550 V korkea jännite, eikä se ole turvallista. Joten kuljettajan turvallisuuden takaamiseksi, kela on eristettävä kunnolla.

kuva

Yhdistelmä 2: Generaattori + (tasauskorkki + muuntaja) + coi

l

Tätä yhdistelmää käytetään myös laajasti, esimerkiksi sulatusuuniin tyhjö- ja keskitaajuisessa sammutuksessa.
Tässä yhdistelmässä voidaan saavuttaa erilainen lähtövirta ja -jännite muuttamalla muuntajan suhdetta sopimaan eri sovelluksiin.
Tässä yhdistelmässä kela on eristetty pääpiiristä, joten kela on turvallinen ja tarvitsee vähän eristystä tai ei eristystä.

Muuntajan lisäämisen vuoksi koko lämmitysjärjestelmän koko ja kustannukset nousevat, samalla muuntaja lisää energiankulutusta. Mitä matalampi taajuus, sitä enemmän koettu on.

kuva

Generaattorin ohjausteoria


MF-generaattoreiden sisällä on käytetty IGBT-moduulia ja neljännen sukupolven invertoinnin ohjaustekniikkaamme, joka on pehmeä ja kaksoisohjaus- ja invertointitekniikka rinnakkaisen oskillaatiopiirin perusteella. Tässä tekniikassa lähtötehoa ja taajuutta voidaan ohjata ja säätää erikseen, IGBT-moduulia ja pehmeän kytkimen ohjaustekniikkaa käytetään korkean taajuuden kytkentäpiirissä lähtötehon ohjaamiseen. Invertointipiirissä IGBT ja taajuuden jäljityspiiri käytetään suuren nopeuden ja tarkan pehmeän kytkennän ohjaamiseen. Dongdan uusien tekniikoiden käyttöönotto ei vain paranna koneen laatua ja luotettavuutta, vaan myös ratkaisee tekniikan ongelman suuritehoisella induktiolämmityskoneella ja tekee mahdolliseksi työskennellä 100-prosenttisesti.


kuva


Hot Tags: mini kullan sulatusuuni, toimittajat, valmistajat, räätälöity, ostaa alennus

Tutkimus

You Might Also Like