Uuden tuotteen seppätyökalut Bar Forging Machine

Monet yritykset käyttävät edelleen vanhanaikaisia elektronisia putkilaitteita tai tyristorin välitaajuutta 1960- ja 1970-luvuilla. Tämän tyyppisellä koneella on suuret virrankulutukset, korkeat ylläpitokustannukset ja hankala toiminta. Jotkut valmistajat käyttävät liekkiä ja hiiltä ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Monet yritykset käyttävät edelleen vanhanaikaisia elektronisia putkilaitteita tai tyristorin välitaajuutta 1960- ja 1970-luvuilla. Tämän tyyppisellä koneella on suuret virrankulutukset, korkeat ylläpitokustannukset ja hankala toiminta. Jotkut valmistajat käyttävät liekki- ja hiili-liesi metallien juottamiseen ja kasteluun. Tällä prosessilla on haittoja, jotka ovat korkeat kustannukset, paksuoksidipinta, vaikea lämmityslämpötilan säätö ja työkappaleen laadun takaaminen.


Tämän tuotteen pääkomponentit ovat tuodut tuotteet, jotka tekevät laitteiden tehosta, laadusta ja suorituskyvystä pääsyn kotimaan edistyneelle tasolle, toiminta on yksinkertaista ja kätevää, ja tuotannon tehokkuus paranee huomattavasti.

Tämä laite soveltuu erityisen hyvin lämpökäsittelyyn, hehkuttamiseen, teräsputkien demagnetointiin, metalliin lämmön takomalla, suulakepuristamalla, juotoshitsauksella jne.


Tekniset parametrit


image
3


Hot Tags: uusi tuote seppä työkalut baari taonta kone, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, ostaa alennus

Tutkimus

You Might Also Like