Tyhjiöpumpun suodattimen käyttö ja huolto

- Jun 20, 2018-

Tuodun tyhjöpumpun suodatin on suodatinlaite tyhjöpumpussa ja se on tärkeä osa suodattimesta. Suodatusvaikutus määräytyy pääasiassa suodattimen suorituskyvyn mukaan. Kuinka säilyttää ja pitää yllä tuotu tyhjöpumpun suodatin?

I. Tuodut tyhjöpumput toimivat kolmessa pääsuodatustilassa

1. Imusuodatin: Se voi estää tehokkaasti, että kiinteät hiukkaset ja hieno tuhka imeytyvät tyhjöpumppuun. Vähennä mekaanista kulumista ja lisää toimintavarmuutta. Se voi tehokkaasti suojata järjestelmän komponentteja ja pidentää käyttöiän pumppua.

2. Pakokaasusuodatin: kun otetaan huomioon pakokaasun kestävyys, pölykapasiteetti ja öljy- ja kaasun erotuskyky, näiden vaatimusten vaatimukset ovat optimaalisesti tasapainossa. Erilaiset sisäiset ja ulkoiset paikat edellyttävät eri materiaaleja eri erottelutarkoituksiin.

3, öljynsuodatin: tyhjöpumpun öljysuodattimen tuontia varten pidentää päävirtaussuodattimen öljynkäyttöä, joka on asennettu öljypiiriin.

Toiseksi tuodun tyhjöpumpun suodattimen ja huoltomenetelmien käyttö

1. Löysää nuppipulttia suodatinkotelon erottamiseksi pään päältä. Ole varovainen, ettet menetä kumitiivistettä ja kuitulujitetta.

2, poista kevyesti jousi ja huovan tiiviste ja poista sitten paperiydin.

3. Käytä harjaa pölyn ja vieraiden aineiden poistamiseksi suodatinydin rypytyksistä. Pane sitten varovasti kädet, jotta jäljellä oleva pöly kaatuu. Pyyhi lika kotelon sisäseinästä ja kuitumatosta pölystä.

4. Työnnä puhdistettu tai uusi suodatin takaisin päinvastaisessa poiston järjestyksessä