Mikä on tyhjiöpumppu pyöröhaihduttimelle?

- Jul 15, 2019-

Pyörivät haihduttimet ovat yleisiä laitteita, joita käytetään kemian laboratorioissa ja joita on käytettävä yhdessä tyhjiöpumpun kanssa. Pyörivää höyrystintä käytetään pääasiassa orgaanisten liuottimien tislaamiseen. Yleisellä vesipumpulla ja öljypumpulla ei ole korroosionkestävyyttä. Käyttöajan jälkeen tyhjiöpumpun sisäpuoli korrodoituu orgaanisella liuottimella haihtuneen kaasun avulla, mikä aiheuttaa vaurioita. On suositeltavaa valita korroosionkestävä kalvo. Pumppu.


Korroosionkestävän kalvon tyhjiöpumpun sisäosat on valmistettu PTFE-materiaalista, jolla on hyvä korroosionkestävyys. Esimerkiksi pysyvän korroosionkestävän kalvopumpun sisä- ja kaasuyhteysosat on valmistettu PTFE: stä, ja ulkokotelo ja kytkin käsitellään myös korroosionestokäsittelyllä.


Korroosiosuojauksen lisäksi suositellaan esipuskuripulloja sisältäviä tyhjiöpumppuja. Puskuripullot estävät tiettyjä nesteitä, joita ei ole täysin tiivistetty, vetämään suoraan tyhjiöpumppuun. Suora injektio tyhjöpumppuun voi vahingoittaa tyhjiöpumppua, joten puskuripullo on erinomainen. Suojaa tyhjiöpumppu. Kalvopumpun pitäminen suositellaan. Tämäntyyppinen tyhjiöpumppu on varustettu tyhjiömittauksella ja tyhjiön säätöventtiilillä puskuripullon lisäksi, joka voi helposti säätää tyhjiöastetta.

2XZ-4 02