Mitä tehdä jos laakerin lämmittää jopa alipainepumppu käytön aikana?

- Jun 20, 2018-

Koska alipainepumppu tiivistelmiin suurinopeuksista, Roottorin pyörimisnopeus muodostavat vaikuttavat tukea roottori, Lämmitys. Alipainepumppu, joissa on ylikuumenemisen muodostumista on yleensä seuraavista syistä.

1 venttiili halki

Kun sulkuventtiili levy halkeamia, paine molemmin puolin juoksupyörän on epätasapainossa, aksiaalinen voima roottori tapahtuu, laakerin kuormitusta tehostaa ja pitkän aikavälin toimenpide aiheuttaa laakerin lämpötila nousee. Tässä tapauksessa korvata venttiililevy ajoissa.

2. akselitiiviste epäonnistuminen

Kun akselin tiiviste pakkaus root on vaurioitunut tai sulkemista veden pääsy on estetty, Ilmastointi muodostetaan on ajautunut pumpusta vaurioitunut halkeamia, jotka muodostavat imu ja pakokaasujen suorituskyky pumpun. Jos vain toiselle puolelle tiiviste epäonnistuu, se muodostaa epätasapaino molemmin puolin juoksupyörän paine, roottori, joissa kuormitus kasvaa, aksiaalinen voima niin, että vaikuttavat lämpötila nousee.

3 ottaen ennalta kiristäminen voima on liian suuri

Tämä tilanne edistää vähentäminen puhdistuma tai ei pelata, jolloin laakerin lämpeneminen.

4. tunne

Kun pumpusta tai laakeri tunne on suuri, ulkonäkö laakerin lämpötilaa on liian korkea. Katsokaa pumppu selvittää aiheuttaa tunne ja tunne. Sitten laakerin lämpötilaa takaisin.

5. sileä ulkonäkö

Pehmeä rasva korotusta on liian pieni, pehmeä rasva tyyppi ei vastaa, ja voi kestää kauan käyttää tai rasva voivat saastua lomake, lämpöä. Tällä hetkellä tarkista tyyppi pehmeä rasva pyytää valmistajalta sopiva määrä ja säädä pehmeä rasva takaisin laakerin lämpötilaa.

6. laakerivaurioita

Kun laakeri roll kehon ja laakeri häkki on vioittunut, näkyy ulkonäköä ottaen ylikuumenemisen. Vahinkoa laakerit edellyttää uusia laakerit vaihdetaan ajoissa.