Suorituskykyinen UV-Vis-spektrofotometri

Suorituskykyinen UV-Vis-spektrofotometri

Suuri suorituskykyinen UV-Vis-spektrofotometri täyttää onnistuneesti korkean tarkkuuden ja suuren luotettavuuden tiukat vaatimukset ja voi täyttää eri sovellusten vaatimukset. Sitä voidaan käyttää biologisessa tutkimuksessa, bioteollisuudessa, lääkeanalyyseissä, tutkimuksen opettamisessa, ympäristön ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Suuri suorituskykyinen UV-Vis-spektrofotometri täyttää onnistuneesti korkean tarkkuuden ja suuren luotettavuuden tiukat vaatimukset ja voi täyttää eri sovellusten vaatimukset. Sitä voidaan käyttää biologisessa tutkimuksessa, bioteollisuudessa, lääkeanalyyseissä, tutkimuksen opettamisessa, ympäristönsuojelussa, elintarvikevalvonnassa, sähkössä, raskasmetalleissa, terveyden ja epidemioiden ehkäisyssä sekä muilla aloilla.


tekniset tiedotEV-2200 EU-2200


EU-2000A


Huomioi seuraavat seikat, kun käytät UV-spektrofotometriä


1. Mittauksen aikana reagenssia tai nestemäistä ainetta ei saa laittaa laitteen pintaan. Jos ratkaisussa on ylivuotoa tai muista syistä, näytesäiliö on likainen ja puhdistettava niin pian kuin mahdollista.


2. Kokeen jälkeen kaada liuos kyvettiin, huuhtele kyvetti tislatulla vedellä tai orgaanisella liuottimella, kunnes se on puhdas ja seistä ylösalaisin kuivuakseen. Sammuta virtalähde ja laita kuivausaine näytekammioon, peitä se pölykannella, rekisteröi se käytettäväksi ja hanki hallinto-opettajan hyväksyntä ennen lähtöä.


Hot Tags: korkea suorituskykyinen UV-spektrofotometri, toimittajat, valmistajat, räätälöity, ostaa alennus

Tutkimus

You Might Also Like