Laboratorio kiertohöyrystin vesihauteella

laboratorio-kiertohaihduttimet, joissa on vesihaute, ovat sopivia reflow-toimintoihin, suurten määrien liuottimien nopeaan haihduttamiseen, pienten komponenttien väkevöintiin ja reaktioprosesseihin, jotka vaativat sekoitusta. Ominaisuus: Sekä pyörimisnopeuden että lämmityslämpötilan digitaalinen näyttö mahdollistaa ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

laboratorio-kiertohaihduttimet, joissa on vesihaute, ovat sopivia reflow-toimintoihin, suurten määrien liuottimien nopeaan haihduttamiseen, pienten komponenttien väkevöintiin ja reaktioprosesseihin, jotka vaativat sekoitusta.


Ominaisuus


• Sekä pyörimisnopeuden että lämmityslämpötilan digitaalinen näyttö mahdollistaa kaikkien tislausprosessien optimaalisen hallinnan

• Automaattinen moottorin nosto vapauttaa haihdutuspullon turvalliseen asentoon sähkökatkon sattuessa

• 5L lämmityshaude, jolla on suuri lämpötila-alue huoneenlämpötilasta. 180 ° C: seen. Veden / öljyn lämmitystilaa voidaan muuttaa vain kytkimen avulla.

• Ylikuumenemissuojalämpötila 220 ° C: ssa

• Nopeusalue 20 - 280 rpm ja intervallitoiminto myötäpäivään ja vastapäivään kuivausprosessin aikana

• Patentoitu lauhdutin (jäähdytyspinta 1700cm²), jolla on erinomainen jäähdytysteho

• Poistomekanismi varmistaa höyrystyvän pullon helpon poistamisen

• Patentoitu kaksoisjousitiivisterengas, joka on valmistettu PTFE: stä, tarjoaa erinomaisen tiivistyskyvyn

• Etätoiminto tarjoaa tietokoneohjauksen ja tiedonsiirron


Ningbo Scientz tuottaa myös kiertovesikylvyn pyöröhaihduttimille. Ennen kuin ostat, kerro tarpeitasi, me varustamme sinulle täydellisen varustepaketin.

1
恒温 槽 配套 旋 蒸 01


Ennen pyöröhaihduttimen käynnistystä kaikki prosessiputket ja laitteet asennuksen ja tarkastuksen jälkeen on puhdistettava ja puhdistettava (jäljempänä "puhallus").


Pyöröhaihduttimen tarkoituksena on poistaa rakennusprosessissa jäljellä olevat ja sisäseinämään kiinnitetyt muta-, hiekkajätteet ja rasvat puhdistamalla ja huuhtelemalla nestemäisen väliaineen, kuten ilmahöyryveden ja kemiallisten liuosten fysikaaliset ja kemialliset reaktiot. , hitsaus ja ruoste jne. pyörivän haihduttimen aiheuttamien putkien ja laitteiden tukkeutumisen estämiseksi testikoneen käynnistyksen yhteydessä; koneiden, venttiilien ja kojeiden vauriot; katalysaattorien ja kemiallisten liuosten saastuminen, joka vaikuttaa tuotteen laatuun ja estää palamisen ja räjähdyksen onnettomuudet; tärkeä testausmenetelmä, jolla varmistetaan laitteen sujuva käyttöönotto ja pitkäaikainen turvallinen tuotanto.


Pienessä pyöröhaihduttimessa on monenlaisia ​​putkia ja laitteita. Heidän prosessiolosuhteet, materiaalit ja rakenteet ovat kaikki erilaisia, joten menetelmä niiden puhdistamiseksi on erilainen.


Hot Tags: laboratorio kiertohöyrystin vesihauteella, toimittajat, valmistajat, räätälöity, ostaa alennus

Tutkimus

You Might Also Like