Rotary Evaporator viedään Yhdysvaltoihin

Rotary Evaporator viedään Yhdysvaltoihin

Pyöröhaihdutinta kutsutaan myös pyöröhaihduttimeksi. Se on yleinen laite laboratoriossa. Se koostuu moottorista, tislauskolvista, lämmityskannusta, lauhdutinputkesta jne. Sitä käytetään pääasiassa haihtuvien liuottimien jatkuvaan tislaukseen alennetussa paineessa. Sitä käytetään kemiallisissa ja ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pyöröhaihdutinta kutsutaan myös pyöröhaihduttimeksi. Se on yleinen laite laboratoriossa. Se koostuu moottorista, tislauskolvista, lämmityskannusta, lauhdutinputkesta jne. Sitä käytetään pääasiassa haihtuvien liuottimien jatkuvaan tislaukseen alennetussa paineessa. Sitä käytetään kemian- ja kemianteollisuudessa. , biolääketieteen ja muilla aloilla. Yrityksemme tavoitteena on kotimaisten ja ulkomaisten laboratorioiden käyttäjien tarpeet; uudessa pyöröhaihduttimessa, jonka yritys on kehittänyt, on varustettu uudella yleisellä lämmityskannella, pystysuorilla kondenssilasi-komponenteilla, turvatoiminnoilla ja digitaalisilla liitäntätoiminnoilla. Tarjoa tuotesuunnittelu USB-dataliitäntä voi yhdistää tietokoneen tietojen tallennuksen. Lämmityspotken ohjaus voidaan saavuttaa pääyksikön infrapunayhteyden kautta.


图片 1


Pyöröhaihduttimilla on seuraavat edut:


1. Kaikissa pyörivissä höyrystimissä on sisäänrakennettu nostomoottori, joka nostaa pullon automaattisesti lämmityspotken yläpuolelle, kun virta on katkaistu.


2. Nestemäisen näytteen ja höyrystyspullon välisen keskinäisen voiman ja kitkan vuoksi nestemäinen näyte muodostaa nestemäisen kalvon haihdutuspullon sisäpinnalle, ja lämmön vastaanottoalue on suuri;


3. Näytteen pyörimisen aiheuttama voima estää tehokkaasti näytteen kiehumisen. Yllä mainitut ominaisuudet ja kätevät ominaisuudet tekevät nykyisestä pyöröhaihduttimesta mahdolliseksi useimpien näytteiden nopean ja hellävaraisen tislauksen jopa sellaisille käyttäjille, joilla ei ole käyttökokemusta.


Hot Tags: pyöröhaihdutin viedään Yhdysvaltoihin, tavarantoimittajat, valmistajat, räätälöityjä, alennuksia

Tutkimus

You Might Also Like