Triple Gradient Block Lämpöpyöräilijä

SCGET3XG käyttää Marlow (US) peltieria. Sen max. Ramppausnopeus on 5 ℃ / s ja syklien aika on yli 200 000. Tuote yhdistää useita kehittyneitä teknologioita: Windows-järjestelmä; värillinen kosketusnäyttö; 3 lohkoa voi suorittaa gradienttikokeita itsenäisesti; PC: n online-toiminto; sähköposti-ilmoitus ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot


SCGET3XG käyttää Marlow (US) peltieria. Sen max. Ramppausnopeus on 5 ℃ / s ja syklien aika on yli 200 000. Tuote yhdistää useita kehittyneitä teknologioita: Windows-järjestelmä; värillinen kosketusnäyttö; 3 lohkoa voi suorittaa gradienttikokeita itsenäisesti; PC: n online-toiminto; sähköposti-ilmoitustoiminto; suuri tallennuskapasiteetti ja tuki USB-laitteelle. Kaikki edellä mainitut toiminnot mahdollistavat PCR: n erinomaisen suorituskyvyn ja korkeamman kokeen tarpeen.


ominaisuudet


1. 6 pitkä käyttöikä Peltierin lämmitysyksiköt ja muodostavat 3 piiriä 3 lämpötila-alueen ohjaamiseksi.
2. Vahvistettu alumiinimoduuli, jossa on anodisointitekniikka, voi pitää nopean lämmönjohtavuuden ja riittävän korroosionkestävyyden.
3. Korkea lämmitys- ja jäähdytysnopeus, max. Ramping rate 4,5 ℃ / s, voi säästää arvokasta aikaa;
4. 3 estää itsenäisesti ohjattuja ja voi suorittaa 3 erilaista PCR-ohjelmaa samanaikaisesti.

5. Portaattomasti säädettävä kuuma kansi, jossa on paineensuojaus, sopii eri korkeuksiin putkiin, jotta putki sulaa ja haihtuu.


parametrit


GET3XG 参数
GET3X -1
GE4852T&GE9612T


Hot Tags: kolminkertainen kaltevuuslohko lämpöpyöräilijä, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, osta alennuksia

Tutkimus

You Might Also Like